Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2024 En Çok İndirilen Mobil Oyunlar

Ragor Bey

Lv 1
Gamer!
Katılım
4 Mar 2024
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
Samsun
2024 yılında en çok indirilen oyun türleri oldukça fazladır. Söz konusu oyunların her biriyse kendine özgü birçok özellikler barındırmaktadır. Böylece mobil oyunları akıllı telefonunuzdan güvenle indirebilir ve anında oynayabilirsiniz. 2024 yılında en çok indirilen mobil oyunlar arasında 21 milyon indirme sayısı ile Subway Surfers yer almaktadır. Listemizin ikinci sırasında ise toplam 17 milyon indirme sayısı ile Roblox oyunu yer almaktadır.

2024 yılının en gözde mobil oyunlarından dilediğiniz türü hemen cihazınıza indirebilirsiniz. Bu kapsamda Google Play Store ya da Apple Play Storeye giriş yapabilirsiniz. Buradan en beğendiğiniz oyunları ücretsiz olarak indirebilirsiniz.Android cihazınız üzerinden bir dönemin en popüler oyunları arasında yer alan Candy Crush Saga şeker oyunu, Mob Control,Royal Match gibi oyunları dahi tercih edebilirsiniz.

En Çok İndirilen Diğer Oyun Türleri Ve İndirme Sayısı​

  • Block Blast 17 milyon
  • Olutlets Rush 16 milyon
  • 8 Ball Pool 14 milyon
  • Build A Q ueen 13 milyon
  • Royal Match 12 milyon
  • Free Fire 12 milyon
  • Spider Fighting 12 milyon
  • My Perfecht Hotel 11 milyon
Görüldüğü üzere en çok indirilen oyun türleri global anlamda maksimum miktardan indirilmiştir.

Dünya Genelinden En Çok Oynanan Oyunlar​

Dünya genelinden en çok oynanan oyun türleri oldukça fazladır. Bu kapsamda global anlamda en çok tercih edilen oyunların başında Minecraft oyunu yer almaktadır. Söz konusu bilgisayar oyunu tüm zamanların en çok satılan oyunları arasında yer almaktadır. Dünya genelinden en çok oynanan oyunlardan biri de Süper Mario Bros, Pac-Man ve Tetris oyunlarıdır. Türkiye genelinden ise en çok satın alınan oyunların başında ise PUGG MOBİLE oyunu yer almaktadır.

En Çok Oynanan Oyunların Özellikleri​

2024 yılında en çok oynanan oyun modelleri eşsiz özellikleriyle dikkat çekmektedir. Söz konusu oyunlardan bazıları iki kişilik olarak oynanabilmektedir.Bazı türleri ise daha fazla bireyden yani ekip halinde oynanmaktadır.

En popüler oyunlar tüm akıllı telefonlarla uyumludur. Ancak bazı türleri ücretli olarak satışa sunulmaktadır. Özellikle 2024 yılında henüz piyasalara yeni giren oyun türleri ücretlidir. Ancak pek çok türlerini Google Play Store ya da Apple Play Store üzerinden ücretsiz olarak mobilinize indirebilirsiniz.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar